2017. június 28., szerda

Warrior G1S akció kamera Full HD wifi extra erős akksi 32 GB remote control - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

1 éve vettem, összesen körülbelül 30 órányi felvételt készítettem vele azóta, tehát nem volt agyonhasználva.  Az állapota kitűnő, használat nyomai (karc, törés, kopás) nem láthatók rajta. Szivacsos dobozával együtt adom, USB kábellel, a hozzá adott füzetekkel együtt. Remote Control is van hozzá.
Az alján lévő szabványos menet segítségével felcsavarozható bármilyen mountra. Használható állványon, fejkameraként, kormányra rögzítve, tapadós kamerarögzítőn, stb. Képek is készíthetők vele, akár felvétel közben. Leírása alapján time-lapse mód is van benne, illetve sorozatkép készítési lehetőség; G-erő szenzorral is rendelkezik, ezeket a funkciókat azonban nem próbáltam!
Tömege: 149 g
Mielőtt döntesz a megvételéről, kérlek olvasd el a kamera általam tapasztalt erősségeit és gyengeségeit is. A leírás végén találsz példavideókat is, ezeket a videókat egy az egyben, mindenféle konverzió és utómunka nélkül töltöttem fel.
Előnyök, tulajdonságok:
Akksi élettartam nagyon hosszú (tapasztalat: egész nap tűző napon biciklizve körülbelül 4 órányi felvételt készítettem úgy, hogy nap végén még maradt az akksiban)
Sötétben nagyon nagy fényérzékenységgel tud rögzíteni, ha úgy van beállítva. Persze ilyenkor a képminőség romlik (a zajszűrés miatt), de a sötétséggel a többi kameránál jobban megbírkózik. (példavideó a leírás alatt)
H. 265 formátumban is tud rögzíteni (a videó kevesebb helyet foglal a minőség megtartása mellett), természetesen a régebbi és jobban elterjedt H. 264 formátumot is támogatja.
Wifis, tehát mobiltelefonoddal tudod a kamerát vezérelni, látod a telefonon az élőképét. A beállítások csak mobiltelefon segítségével állíthatók!
Van hozzá Remote Control, ami egy korong (képen látható), két gombbal. Ezzel is lehet irányítani a kamerát. Például karra is rögzíthető óraszerűen, de rögzítő nincs hozzá!
Tok nélkül vízálló.
Henger alakú, praktikusabb kialakítású, mint egy GoPro pl.
Kikapcsolt állapotból másfél másodperc alatt elkezdi a felvételt egy gombnyomásra.
Jól kezeli a változó fényviszonyokat.
A felvétel és a wifi elindulását és leállását hangjelzés kíséri (ha úgy állítod be).
165 fokos látószög.
Hátrányok:
Beépített 32 giga memória, ami nem bővíthető (nem lehet bele SD kártyát tenni). Nekem bőven elég volt a hely.
A képminőség nem ér fel a márkás kamerákéhoz képest, de természetesen valódi Full HD felbontásban rögzít. Példavideók a leírás utáni linkeken.
A szélzajt nem szűri, ha előnytelen szögben éri a mikrofont a menetszél (kb. 20 km/h felett), akkor teljesen elnyomja például a beszédet. Ez a mikrofonra ragasztott szivacsdarabkával javítható (tapasztalat).
Nincs benne képstabilizátor.
A kamera nem kiforrott, úgy látom, hogy ez egy újfajta modell egy kínai cégtől, ezért lehetnek szoftveres hibái. Mióta megvettem, kétszer sikerült rajta firmware frissítést végeznem a mobilapp segítségével. Nálam olyan hiba jött elő néha, hogy a hang elcsúszik 1-2 másodpercet (ez korrigálható megfelelő utómunkával). Egyszer csinált olyat, hogy az egyik videót nem jól mentette el, így elveszett kb 5 percnyi anyagom.
Az akksi nem cserélhető (legalábbis nem úgy tervezték, hogy cserélni lehessen).
Példavideók
(az oldalon simán bezárhatod a felugró regisztrálós ablakot, illetve a jobb felső pont-pont-pont menüben töltsd le a videót, mert a böngészőben egy rosszabb minőségű változat jelenik meg)
Nappal, fejkameraként: klikk (dropbox. com)
Nappal, kerékpár kormányra rögzítve: klikk (dropbox. com)
Éjjel, gyengén kivilágított útszakaszon, kerékpár kormányra rögzítve (a videó végén teljesen kivilágítatlan út): klikk (dropbox. com)


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts