2018. augusztus 27., hétfő

Lowepro fotós táska (SLINGSHOT EDGE 250 AW) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Lowepro Slingshot 250 AW fekete FOTÓS HÁTIZSÁK
A Lowepro Slingshot 250 AW Edge modern és elegáns hátizsák, amelyet fényképészeti berendezések szállítására terveztek. A vonzó megjelenésen kívül a táska kialakítása, főként a mélysége biztonságos stabilitást nyújt a táska viselőjének. Az oldalsó kialakításának köszönhetően eszközeinkhez könnyedén hozzáférhetünk.  A kamera tárolására kialakított belső rekesz párnázott, puha kialakítású, így nem kell félni hogy felszerelésünk megsérül. A táska belső tereit a tépőzáras válaszfalakkal tudjuk igényeink szerint testreszabni.
A Lowepro Slingshot 250 AW Edge legfontosabb jellemzői:
Alacsony tömegű
Integrált esővédő réteggel
Minőségi külső anyagokkal készült
Időtlen Lowepro dizájn
Kényelmes háti kialakítás
Könnyű hozzáférés az eszközökhöz
Nemcsak a kamera és annak tartozékainak tárolására szolgál!
A felső tárolórészben a személyes tárgyakat és a különböző kiegészítőket helyezhetjük el. A rekesz tartalmaz egy külön zsebet a tablet tárolására,  amely maximum 10" méretű lehet. A külső cipzáras zseb az elülső részen további helyet ad a személyes holmik, és kisebb tárgyak elhelyezésére. A hátizsák hálós oldalzsebébe könnyedén tehetünk kisebb tárgyakat és a vizespalackunkat.
A vállpántok kényelmesen párnázottak és mellkasra is rögzíthetőek. A gumírozott markolat segít a kézi hordozásban. Ha állványt is szeretnél magaddal vinni, könnyedén ráerősítheted a táskára az erre kialakított hurkokba, illetve tartozik hozzájuk biztonsági rögzítőkarabíner is. A táska All Weather Cover védelemmel rendelkezik, ami minden időjárási körülmények között megvédi a táska tartalmát!
További információk:
Külső méretei:
25 × 15, 6 × 45, 5
Kamera tároló rekesz mérete:
23 × 12 × 21 cm
Tömege:
0, 8 kg
Kapacitása:
CSC vagy DSLR ház objektívvel, 1-2 további objektív, vaku, kiegészítők, tablet (10 "), állvány, személyes tárgyak számára kialakított rész


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-01 11:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts