2019. április 27., szombat

Bébiruha-mosópor koncentrátum SA8™ Baby 3kg - Jelenlegi ára: 9 800 Ft

Ez a gyermekorvosok, allergológusok és bőrgyógyászok által tesztelt gyengéd formula tökéletesen megfelel a kisbabák érzékeny bőréhez, ugyanakkor rendkívül hatékony a fehérje-alapú foltok eltávolításához. Növényi és ásványi eredetű természetes tisztítóanyagokat tartalmaz. Az új kiszerelés 88 mosásra elegendő mosóport tartalmaz.
Az SA8™ Baby Bébiruha-mosópor koncentrált, így maximális tisztítási eredmények mellett minimális mértékben szennyezi a környezetet.
Minden hőfokon tisztít 30º és 95º C között.
Ez a foszfát-mentes mosópor tökéletesen kiöblíthető, így nem hagy maga után irritáló mosószermaradványokat.
A foltok eltávolításához természetes enzimeket használ.
Az SA8 Baby bébiruha-mosópor aktív oxigén-alapú fehérítőt használ a makacs baba-foltok, például a szerves vagy fehérje eredetű foltok, illetve a testnedvek okozta szennyeződések eltávolítására.
Megújuló erőforrásokból származó természetes vízlágyítót tartalmaz.
Összetételét gyermekgyógyászok tesztelték, amely biztosítja, hogy tökéletesen megfelel a legfiatalabb és legérzékenyebb bőrre.
Az SA8™ Baby Bébiruha-mosópor ideális minden háztartási szennyes, például ágynemű, törülközők, pelenkák és ruhák mosásához.
Válogassa szét a ruhákat színek, anyagok és a szennyezettség mértéke szerint.
Előkezelje a foltokat (tej, tápszer, vér) SA8 Pre-Wash Előmosó spay-jel, vagy 20 ml SA8 Baby Bébiruha-mosóport egy tál hideg vízben feloldva, és a ruhát körülbelül 30 percig áztatva.
A ruhákat a javasolt legmagasabb hőmérsékleten mossa ki.
Ha az SA8 Baby Bébiruha-mosópor mellett klóros fehérítőt is használ, az csökkentheti az oxigén-alapú fehérítő hatását. Ha további fehérítésre van szükség, használja az SA8 All Fabric Bleach Fehérítő- és tisztítószert.
Figyelmeztetés:
Ha a terméket kézi mosáshoz használja, használat után mindig alaposan mosson kezet.


Jelenlegi ára: 9 800 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 18:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts