2019. július 26., péntek

HILTI TE10 SDS Plus Fúrókalapács IPARI Ütvefúró Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Hilti fúrókalapács, ütvefúró, fúrógép
Típus: TE 10
Működik, fúrás és ütvefúrás egyaránt megy, viszont az irányváltó kapcsolója nem működik, csak jobbra (normál fúrás) forog. A működésről mellékeltem videót a képek között. Használati nyomok, szépséghibák vannak a gépen. Valamikor korábban újrafestették, valamint a kábel kivezetésnél kis sérülés van, de ezek a működést nem befolyásolják. Az SDS-Plus tokmány a fúrószárat jól tartja, nem lötyög, nincs kikopva. Nem szikrázik, hajtóműve is rendben. Gyári markolattal és mélységhatárolóval adom. Fúrásra, ütvefúrásra munkára fogható, az irányváltó hibát ügyes szakik könnyen megoldhatják. Eredeti Hilti made in Liechtenstein, profi gép, aki ismeri, annak nem kell bemutatni.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 450 W
Fordulatszám: 0-750 f/min
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Made in Liechtenstein.
Gyári markolattal, mélységhatárolóval adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Licitáláskor kérem vegye figyelembe, hogy lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök.
A házhozszállítás megoldható Vaterafutárral, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL automatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint összérték feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-02 19:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts