2019. szeptember 25., szerda

Leszámolás a Puskák-hegyén (Utolsó vonat Gun Hillbõl) - Magyar kiadás - Kirk Douglas - új - Jelenlegi ára: 2 990

Bontatlan, celofános!
Hang (borító alapján): angol, német, francia, olasz, spanyol 
Felirat (borító alapján):  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia,  görög, héber, holland, horvát, izlandi, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Leszámolás a Puskák-hegyén
(Last Train from Gun Hil)
Rendező:  John Sturges
Szereplők:  Kirk Douglas, Anthony Quinn, Carolyn Jones
Leírás:
Pauley város határában két lovas megtámad egy indián nőt: megerőszakolják, majd megölik a szerencsétlen asszonyt. Az áldozat férje nem más, mint Matt Morgan, a város rendőrbírója, aki a gyilkosság helyszínén egy díszes nyerget talál, rajta a C. B. monogrammal. Azt is tudja, hogy az egyik elkövető arcát a felesége egy ostorral megsebezte. Ezen a két nyomon indul el, hogy felkutassa a gyilkosokat és bíróság elé állítsa őket.
Hamarosan kiderül, hogy a nyereg tulajdonosa nem más, mint a közeli Gun Hill jómódú farmerje, Craig Belden, Morgan régi barátja. A rendőrbíró biztos abban, hogy Beldennek nem lehet köze a szörnyű gyilkossághoz. A férfi elismeri, hogy a nyereg az övé, de azt állítja, hogy a végzetes napon fia, Rick lovagolt ki egy barátjával együtt, és útonállók elkötötték a lovaikat. Belden arról próbálja meggyőzni Morgant és talán önmagát is, hogy a gyilkosok minden bizonnyal a lótolvajok voltak, de amikor Morgan megemlíti, hogy az egyik elkövetőt megsebezte az áldozat, mindketten tudják az igazságot: a fiúk követték el a szörnyű tettet...
Extrák:
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem, vegye figyelembe, hogy csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudjuk felelősséggel feladni, valamint a postázás kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében lehetséges!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-16 17:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts