2019. október 31., csütörtök

Scheppach WSE900 Inverteres hegesztő 160 A MMA (WSE900) - Jelenlegi ára: 56 535 Ft

Scheppach WSE900 Inverteres hegesztő 160 A MMA(cikkszám: WSE900)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőA Scheppach WSE900 inverteres hegesztő, kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben stb. Praktikus tartozék szettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, tartalmazza a testkábelt testcsipesszel, a munkakábelt elektródafogóval, a hegesztőpajzsot, a salakoló kalapácsot acél drótkefével és 3 x hegesztő elektródát. A vállheveder és a dönthető fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását. A gép hatékony hűtési rendszerrel védekezik a túlmelegedés ellen, ráadásul a túlterhelés elleni védekezést fényjelzéssel egészítették ki. TermékleírásTermék leírásA Scheppach WSE900 inverteres hegesztő, kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben stb. Praktikus tartozék szettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, tartalmazza a testkábelt testcsipesszel, a munkakábelt elektródafogóval, a hegesztőpajzsot, a salakoló kalapácsot acél drótkefével és 3 x hegesztő elektródát. A vállheveder és a dönthető fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását. A gép hatékony hűtési rendszerrel védekezik a túlmelegedés ellen, ráadásul a túlterhelés elleni védekezést fényjelzéssel egészítették ki. A hegesztési áramerősséget a fokozatkapcsoló segítségével lehet szabályozni 20-160 A tartományban. A gép kiváló eredményeket ért el Csehországban professzionális hegesztők és szakeladók körében végzett tesztelés során. Az alkalmazott legmodernebb
technológiáknak köszönhetően, amelyek megkönnyítik a hegesztést, a gép nemcsak a gyakorlott hegesztőknek ajánlott, hanem alkalmas a teljesen kezdők számára is. ARC FORCE: a hegesztés során elősegíteni az ívstabilizálást. Ha az ív rövidül (az elektróda letapadhat) a gép több áramot ? bocsájt ki?, és az elektróda elég. Ellenkező esetben, amikor az ív túl hosszú, a gép ? csökkenti? az áramot, és a hegesztőnek marad annyi ideje, hogy megközelítse a hegeszteni kívánt anyagot az elektródával úgy, hogy azt ne kelljen újra begyújtani. ANTI STICK: a letapadást gátló funkció. Amennyiben mégis letapad az elektróda, abban az esetben ez a funkció biztosítja a hegesztőáram ugrásszerű lecsökkenését a minimumra. Az elektróda nem izzik, hanem lehűl, és így könnyen elhúzható anélkül, hogy azt kivennénk az elektródafogóból. HOT START: ez az a funkció, amely kb. 30%-kal megnöveli a beállított áramot, és megkönnyíti az ív kialakulását. A sikeres ívgyújtás után az áramerősség lecsökken a hegesztő által beállított értékre. Műszaki adatokHálózati feszültség: 230 V/50 HzÜresjárati feszültség: 85 VHegesztési mód: MMA (minden típusú bevonatos elektróda)Alkalmazási terület:  az összes hegeszthető fémanyag, acél, rozsdamentes acél, ötvözet, színesfémSzabályozható hegesztőáram: 20-160A, folyamatosHegesztő elektróda átmérője: 1, 6-4, 0 mmFunkciók: Arc Force, Anti Stick, Hot StartÉrintésvédelem: IP 21 SHálózati biztosíték: 16 ABekapcsolási idő: 100%-80A/60%-100A/23%160AGép méretei: 310 x 145 x 205 mmSúly: 6, 1 kgTartozékokvállhevedertestkábel testcsipesszelmunkakábel elektródafogóval3 x hegesztő elektróda (2/2, 5/3 mm)salakoló kalapács acél drótkefévelhegesztőpajzsInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 56 535 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts