2020. január 29., szerda

Xiaomi Pocophone F1 Dual Sim 128GB Blue EU - Jelenlegi ára: 105 200 Ft

Xiaomi Pocophone F1 Dual Sim 128GB
 
 
Teljesítmény, ami 
egyszerűen verhetetlen
Qualcomm? Snapdragon ? 845 
jeladó processzor AIE 845-el
A POCO F1 a Qualcomm? Snapdragon ? 845 mobilplatformon fut, ami azt jelenti, hogy a Snapdragon nagy teljesítményű AI-motorját a legfrissebb 10nm-es osztályú chipet kapta.  Élvezze a kiváló teljesítményt és az alacsonyabb energiafogyasztást.
AIE 845
300%-al nagyobb teljesítmény, mint a 835-ben
 
10 nm-es folyamat
Octa-core Kryo ? 385 CPU architektúra
 
Adreno ? 630
30% -kal javult a teljesítmény az előző generációs GPU-nál
 
Akár 6 GB + 128 GB
LPDDR4X és UFS 2. 1
 
LiquidCool technológia 
Tartós csúcs teljesítmény
Tartsa a POCOPHONE F1 központi elemeit hűvösen a LiquidCool technológiával, amelyet kizárólag játékkészülékekre terveztek.  Nem számít, milyen keményen játszik, a hűtött processzornak semmi problémája nem lesz a stabilitás és a magas frekvenciájú minőség fenntartásában.  Búcsúzzon el a lassú válaszidőtől és a lefagyott képernyőktől, ez a telefon gyorsabban, mint a villám.
 
4000mAh gyors töltéssel
A 4000mAh (tipikus) nagy kapacitású akkumulátornak nagy ereje van ahhoz, hogy telefonját  játék közben is szinten tartsa, vagy videózhat bármennyit kedvére, anélkül, hogy tartania kéne a telefon lemerülésétől.  
30 órányi hívást vagy 146 órányi hanglejátszást biztosít egyetlen töltéssel. *
A készülék a gyors töltést (Quick Charge 3. 0) támogatja.  Lemerült akkumulátor?  Nem probléma.  A gyors töltéssel pár perc alatt visszatöltheti az energiát.
Megjegyzés:  
* Minden adat a tervezési specifikáción, a laboradatokon és a szállítókon alapul.  A tesztelési adatok kissé eltérhetnek a különböző tesztverziók és tesztelési környezetek között.
 
Képes tökéletes felvételek készítésére
Kétképernyős, képpontos, autofókuszos kamera.  
Gyors fókusz, még szuperfényben is.
A 12MP + 5MP AI kétfunkciós kamera kettős képpontos autofókuszt és 1, 4 ? m-es pixeles érzékelőt tartalmaz a fő objektívben, növelve a fényerőt, miközben drasztikusan javítja a fókusztávolságot, különösen mozgás közben vagy alacsony fényviszonyok mellett.
 
Kettős képpontos 
autofókusz
 
1, 4 ? m 
pixel
 
Álló 
mód
 
Hardver multi-frame 
zajcsökkentés
 
EIS videó 
felvétel
Lövés a POCOPHONE F1-en
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
ElőzőKövetkező
AI Scene detection:  
Intelligens azonosítás, valós idejű optimalizálás
Az AI kamerák 206 közös jelenetet különböztetnek meg, és automatikusan beállítják az expozíciót, színtelítettséget és más optimalizálást is.
AI OFF
AI BE
 
20 megapixeles elülső kamera 
Erőteljes analitikus képességek, 2 ? m pixel (4 az 1-ben Super Pixel) technológia, hogy Ön tisztább, fényesebb selfie-ket kapjon.  
Az AI Beautify 4. 0 és a közkedvelt bokeh-effektusnak köszönhetően, minden felvétel úgy néz ki, mintha egy stúdió vászon előtt készült volna.
 
MIUI a POCO-hoz
Világosabb, gyorsabb és egyszerűbb
Az MIUI-t kifejezetten a POCOPHONE-hoz igazítottuk, hogy könnyebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük.  A turbóval ellátott motorral a POCOPHONE F1 megnöveli az átugrási érzékenységet és az alkalmazások felgyorsítását. Elfelejtheti mindent a dekódolásról, hogy megtaláljon egy alkalmazást.  A POCOPHONE Launcher minden új testreszabható App fiókja intelligensen kategorizálja az alkalmazásokat a keresés megkönnyítésére.  
A MIUI a POCO -t  a rendszeres javításokkal és frissítésekkel is biztonságban tartja.
 
 
Még több 
meglepetés
IR arc feloldása
Infravörös fényérzékelővel és infravörös kamerával szerelve az arc feloldás azonnali és  sikeres, még a sötétben is.
Megjegyzés: Ez a funkció csak bizonyos régiókban értékesített telefonok számára elérhető.  Előfordulhat, hogy a szolgáltatás ezen a régiókon kívül nem érhető el out-of-boxban, és később hozzáadódik az OTA frissítéshez.
POCOPHONE F1 páncélozott kiadás
A POCOPHONE F1 Armored Edition hátlapja DuPont ? Kevlar? aramidrostdal készült.  A szuper kemény, hőálló anyagot széles körben használják repülés-, katonai és high-end kerékpározáshoz.  
Minden szükséges port
A népszerű C-típusú töltőport mellett a POCOPHONE F1 3, 5 mm-es audio porttal rendelkezik, amelyet ritkán látnak a modern telefonokon. Így szabadon hallgathat zenét és játék hangot töltés közben.
Egy jobb, teljes képernyős megjelenítés
A rendszer szintű teljes képernyős megjelenítés lehetővé teszi a jobb élményt a 18, 7: 9 teljes képernyős kijelzőn.  A nemzetközileg elismert Corning? Gorilla? üveg rendkívül ellenálló a kopással szemben, így gond nélkül használhatja telefonját.

Jelenlegi ára: 105 200 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts