2020. február 25., kedd

Canon PIXMA MX320 multifunkciós készülék hibás - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Canon PIXMA MX320 multifunkciós készülék hibás
Hibásként árulom, de lehet hogy működik,
a hálózati kábel hiányzik és így nem tudom kipróbálni.
Esztétikailag szinte újszerű állapotban.
4800x1200 dpi felbontás
max. 4, 5 kép/perc
gyors faxolás
LCD kijelző
Canon PIXMA MX320 multifunkciós készülék Egy multifunkciós, ami kompakt és költségtakarékos. A PIXMA MX320 professzionális tintasugaras nyomtatást, másolást, faxolást és lapolvasást biztosít, és 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval járul hozzá a termelékenység további növeléséhez.
Funkciók
- Négy az egyben tintasugaras készülék: nyomtató, lapolvasó, másoló és fax
- Lézerminőségű sebesség: 7, 5 / 4, 5 kép/perc (fekete-fehér / színes) *
- 30 lapos automatikus dokumentumadagoló
- Magától kinyíló papírtálca
- Képpontmátrixos LCD kijelző
- Beolvasás USB hordozókra
- FINE nyomtatókazetta 2 pikoliteres tintacseppekkel
- ChromaLife100+ **
- Opcionális Bluetooth
Termelékeny és hatékony multifunkciós tintasugaras készülék otthoni irodai felhasználásra.
Minőségi fénykép- és dokumentumnyomatok néhány másodperc alatt
A Canon FINE nyomtatókazetta technológia dokumentum- és fényképnyomtatáshoz is jól használható: egy fekete pigment alapú tintás kazetta biztosítja a szövegek maradéktalan nyomtatását, és egy festékalapú színes kazetta gondoskodik a fényes, fotólabor minőségű fotónyomatokról és a színes grafikák visszaadásáról.
Gyors, lézeres minőségű nyomatok
A FINE rendszer két legfontosabb eleme a kiemelt gyorsaság és képminőség. A dokumentumnyomtatás alapesetben 7, 5 kép/perc (monó) illetve 4, 5 kép/perc (színes) sebességgel történik, ezzel növelve a felhasználó produktivitását.
Egyszerű beolvasás és másolás a 30 lapos ADF-adagolóval
A minőségi beolvasott képek 1200 x 2400 dpi optikai felbontással készülnek. A 30 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) jóvoltából egyszerre nagyobb mennyiségű dokumentum is beolvasható illetve másolható. A többoldalas dokumentumokhoz használható leválogatással, 2-ről 1-re illetve 4-ről 1-re másolás papír- és időtakarékos módszer. Az automatikus lapolvasás mód kielemzi, beolvassa és a legmegfelelőbb beállításokkal menti az adott dokumentumot anélkül, hogy hosszas manuális eljárást kellene végigcsinálni.
Gyors faxolás
A 33, 6 kb/s sebességű Super G3 faxolás gyors és megbízható módszer. Használja önálló faxkészülékként vagy faxoljon közvetlenül a számítógépről anélkül, hogy kinyomtatná a dokumentumot. Az ADF-adagolóból több oldal is egyszerűen elfaxolható. Használja ki a 20 kódolt gyorstárcsázás, a sorozatos küldés és az 50 oldalas faxmemória előnyeit.
Beolvasás USB-hordozóra
Az előlapi USB-porton keresztül közvetlenül USB-hordozóra olvashatók be dokumentumok vagy fényképek, így gyorsan megoszthatja a beolvasott fájlokat.
Fotónyomtatás FINE technológiával
A 10 x 15 cm-es, szegély nélküli fényképek mindössze 45 másodperc alatt elkészülnek. A 2 pl-es tintacseppeknek és a 4800 x 1200 dpi felbontásnak köszönhetően a fényképek élesek és szemcsézettségmentesek.
ChromaLife100+
A ChromaLife100+ rendszer** gyönyörű, minőségüket akár 300 évig is megőrző fényképeket produkál a Canon FINE nyomtatófejes technológia, az eredeti Canon fotópapírok és a festékalapú tinták segítségével.
PictBridge és opcionális Bluetooth
A PictBridge port segítségével bármilyen kompatibilis digitális fényképezőgépről azonnal megkezdheti a fényképnyomtatást. A választható BU-30 Bluetooth adapternek köszönhetően bármilyen Bluetooth-eszközről vezeték nélkül nyomtathat.
Operációs rendszerek
Windows és Mac OS X.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-03-17 14:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts