2020. március 28., szombat

JBL Aqua In Out Complett-Set - vízcserélő - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

JBL Aqua In Out Complett-Set - vízcserélő
Új termék, gyári csomagolásban eladó.
Rtsz: 2L/VII/(10)
Eredeti kiskereskedelmi ára: 18000 Ft
Allinshop eladási ár: 14990 Ft
JBL Aqua In-out complete set - vízcserélő szett akváriumokhoz. A szett segítségével egyszerűen és gyorsan cserélhetünk vizet nagyobb méretű akváriumokon is. A vödrökkel való fárasztó és időigényes vízcsere teljes mértékben elkerülhető, ugyanis ez a praktikus szett megoldja a leszívást és az utántöltést is egyszerre.
. A csomag tartalma: 8 méter tömlő Elzárócsap Iszapoló JBL Clip Safe - rögzítő klipszek vízcsapokhoz való csatlakozó elem 22 és 24 mm méretben Figyelem: A csap magassága nem lehet az akvárium vízszintje fölött.
A vízcsere menete:
- A vízcserélő két állású csapját függőleges állásba állítva a csap kinyitásakor automatikusan szívni kezdi a vizet az akváriumból. Amint a víz a csőben a csapig elér és a lefolyóba kezd folyni, elzárhatjuk a csapot.
- Engedjük le az akvárium vizét a kívánt mértékig. Közben használjuk a mulmszívót. - Ha elértük a kívánt szintet, fordítsuk át a vízcserélő csapját. Ekkor az akvárium víz leengedése megáll.
- Nyissuk ki a csapot. A csapból a víz az akváriumba kezd folyni. Ellenőrizzük a befolyó víz hőmérsékletét. - Öntsünk az akváriumba megfelelő mennyiségű vízkezelő szert, hogy a klórt gyorsan eltávolítsuk.
Tipp: Ha végeztünk és a csövet kivesszük az akváriumból majd a csapnál a vízcserélőt szívó állásba állítjuk, a csőben lévő vizet maradéktalanul kiszívja. Így a cső szárazon elrakható.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-17 14:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts