2020. március 28., szombat

Legújabb színek Férfi Női Nike Air Max 270 cipő futócipő utcai cipő edzőcipő sneaker 36-45 130modell - Jelenlegi ára: 9


Rajtad múlik, hogy egy kicsivel többet vársz, de olcsón, egyesen a gyártótól rendelsz, vagy azonnal megveszed a boltban, többszörös áron.
Én az olcsóbbik megoldást kínálom!!!
NIKE AIR MAX 270 cipők óriási kiárusítása.
A cipők dobozban érkeznek, ezért nem számolok fel plusz költséget más eladókkal ellentétben.
Ha nem találsz egy konkrét cipőt, vedd fel velem a kapcsolatot, igyekszem segíteni.
Rendelhető méretek
A képek között minden cipő alatt fel van tüntetve a rendelhető méret. Csak egész méretekben van, mérettáblázat a képek között.
Nagyon fontos, hogy minden esetben a mérettáblázat alapján válasszon méretet a belső talphosszat figyelembe véve, rossz méretválasztásért sajnos nem tudok reklamációt elfogadni.
Rendelésnél a kiválasztott cipőt és méretet a megjegyzés rovatba legyen kedves feltüntetni.
TOVÁBBI NIKE TERMÉKEKÉRT KATTA A SORRA
A rendelés egyszerűbb, mint godolnád:
1. A "Vedd meg most! " gomb használatával vásárólhatod meg a terméket.
2. Ezt követően értelemszerűen kitöltöd a megrendelőlapot és a megjegyzés rovatban feltünteted a kívánt színt és méretet(mérettáblázat alpján, de cm-ben is megadhatod).
3. A megrendelés után egy kis idő elteltével emailben megkapod a további szükséges információkat és a fizetési információkat (bankszámlaszám stb).
4. Az ellenérték beérkezése után 5 munkanapon belül a beszállító feladja a csomagot. A feladást követően megadunk egy csomagkövető azonosítót, amivel nyomon tudod követni, hogy a csomag éppen milyen szállítási periódusban van.
5. A termék nemzetközi küldeményként érkezik. Átlagos szállítási idő 15-30 munkanap a feladástól. Garantált maximális idő 65 munkanap.
Gyakran ismételt kérdések
Kérdés: Minek köszönhető sok esetben a boltinál kedvezőbb ár?
Válasz: Az árucikkek egyenesen a külföldi gyártótól érkeznek, ezáltal elkerülik a számtalan közvetítői költséget, melyet a nagykereskedők és boltosok tesznek rá, nem kell boltot fentartani, eladókat fizetni stb.
Kérdés: A hirdetésben szereplő képek megfelelnek a valóságnak?
Válasz: Igen, pontosan azt a cipőt kapod ami a képen van, nem hasonlót!
Kérdés: Miért ilyen hosszú a postázási idő?
Válasz: Mert a termékek nagyon messziről érkeznek, külföldről.
Kérdés:  Miért nincs lehetőség utánvételre?
Válasz:  A termék közvetlenül vásárló címére érkezik a beszállítótól.  Az utánvétel lényege, hogy a vevő által, az átvételkor kifizetett pénz visszamegy a feladónak, mivel a feladó ebben az esetben a gyár, így neki megy vissza a pénz. Ebből kifolyólag nem oldható meg az utánvétel, illetve értelmetlenül drága lenne. (kb a megadott postaköltség duplája)
Kérdés:  Miért ilyen drága a postaköltség?
Válasz:  Mert a termékek nagyon messziről érkeznek, nem a posta belföldi díjai érvényesek a csomagokra.
Kérdés:  Ha többet rendelek mennyibe kerül a postaköltség?
Válasz:  A postaköltséget súlyra számolják, így 2 termék rendelése 2 postaköltséget jelent, illetve külön csomagban küldik a termékeket.
Ha többet szeretne megtudni rólam, kérem olvassa el az ISMERJ MEG oldalamat, a felhasználó nevem mellett lévő i betőre kattintva.
De a lényeget összefoglalnám Önnek röviden:
-több gyártóval vagyok kapcsolatban, így ön nagyon kedvező áron juthat hozzá termékhez, mivel a sok közvetítőt és jutalékát kihagyja
-bejelentett egyéni vállalkozó vagyok, számlát adok minden vásárlás után
-szerződéssel dolgozok törvényesen, így ÖN és a pénze végig biztonságban van
- lassan 3000 elégedett vásárlóm van, ennyi ember nem tévedhet
-PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA. Ha a megadott időn belül nem érkezik meg a termék, a vételárat és a postaköltséget töredéktelenül vissza fizetem Önnek
- hibás termék esetén díjtalanul cserélem
KELL ENNÉL TÖBB EGY JÓ ÜZLETHEZ???
Ha meggyőztem, ne habozzon rendelni, állok rendelkezésére!
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT ERRE A SORRA KATTINTVA
A Postaköltséget mindíg a Szállítási ésaranciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap az esetek nagy százalékában 2-4 hét alatt meg szokott érkezni.
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-08 23:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts