2020. április 24., péntek

Aragonit, marokkőnek, ezotéria, medálba - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

ARAGONIT
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához, ügyes kezek medál kövének is használhatják.
Súlya: 14, 4 gramm.
Méretei: 29x20x21 mm
Képek szerinti forma és színvilág, sárgás, bézses színvilág!
Az aragonit hatásai a fáma szerint:
Színe:  fehér, sárga, aranyzöld, kék, barna.
Jellegzetességei:  az aragonit megbízható föld-gyógyító és földelő kő. Kapcsolatban van a föld anyával, segít megérteni az üzeneteit; valamint a hulladékok újrahasznosításának támogatásával védelmezi a természeti értékeket. Átalakítja a geopatikus stresszt, és feloldja a Ley– vonalak blokkjait, akár még távolról is. A stresszes időszakokban különösen hasznát vesszük annak a képességnek, ahogy egyensúlyba tartja és földeli a fizikai energiákat. Stabilizálja az alap– és a földcsakrákat, elmélyíti a kapcsolatot a Földdel. Nagyon finoman visszavisz bennünket a gyermekkorunkba, vagy még azon is túl, hogy megismerhessük a múlt történéseit.
Pszichológiailag: az aragonit türelemre és elfogadásra tanít. Ellensúlyozza a túlérzékenységet. Praktikus energiái fokozzák a fegyelmet és a megbízhatóságot, gyakorlatiasabbá teszi életszemléletünket.
Mentálisan: ez a kő segít az éppen elvégzendő feladatra összpontosítani a figyelmünket, a gondolkodásmódunkat pedig rugalmassá és megértővé teszi. Felfedi a problémák és a helyzetek okait.
Érzelmileg: az aragonit elűzi a haragot és az érzelmi stresszt. Erőt és támogatást biztosít.
Fizikailag: az aragonit lehetővé teszi, hogy kényelmesen és jól érezzük magunkat a saját testünkben. Szembeszáll a rendellenesességekkel, elsősorban az idegrángásokkal és görcsökkel, amelyeket a belső nyugtalanság okoz. Stabilizáló kő, amely a testen belül földel és teremt egyensúlyt.
Spirituálisan: ez a kristály megszilárdítja a spirituális fejlődést, amelyre különben nincs hatásunk. Nyugtat és kiegyensúlyoz; helyreállítja a harmóniát, és a rezgések magas spirituális szintre emelésével felkészít a meditációra, míg a fizikai testet energiával tölti fel.
Gyógyhatása:  az aragonit felmelegíti a végtagokat azzal, hogy a testen keresztül energiával látja el őket. Jótékonyan hat a Reynaudkórra és a megfázásra. Gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium felszívódást, és helyreállítja a porckorongok rugalmasságát. Ugyancsak enyhíti a fájdalmat.


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-04-24 20:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts