2020. június 28., vasárnap

Igazi ritkaság!Gyönyörű porcelán számlapos jelzett ezüst fix füles Omega óra 1914-ből bőr szíjjal - Jelenlegi ára: 66 5


Omega
A görög ABC utolsó betűje, amely a tökéletességet szimbolizálja.
A céget Luis Brand alapította 1848-ban La-Chaux-de-Fondsban. A cég állandó fejlesztéseket eszközöl óraművein, nagyon innovatív gyártó. Az 1900-as évek elejétől, konkrétan a Párizsi világkiállítástól szinte minden lehetséges szakmai eseményen kiváló helyezést és közönségsikert értek el óráik. Nagy büszkeség számukra az 1936-os pontossági rekord, amelyet a Key-Teddington obszervatórium hitelesített, 100 pontból az Omegának 97, 8 pontot sikerült elérnie. Büszkeséggel tölti el a céget, hogy nem kevesebb, mint 21 olimpián vett részt, mint hivatalos időmérő. Itt is - hűen az Omega hagyományaihoz - sok újítást vezetett be, ezek közül a legjelentősebb, hogy 1953-ban a Helsinki olimpián először mért elektronikus módon; még ebben az évben ki is tüntették a sportban való részvétele és technikai újításai miatt. De az Omega nemcsak a sportban vívott ki magának elismerést, hanem az űrkutatásban is nagy segítséget nyújtott a NASA-nak. 1965-ben a NASA hivatalos órájának a Speedmastert választotta, és négy évvel később, 1969-ben, Neil Armstrong karján is egy ilyen Speedmaster mérte az időt. Napjainkban sem pihenhet egy ilyen gyártó, gondoljunk csak az 1994-ben kiadott szépségre, a központi tourbillonnal ellátott DeVille modellre, vagy a legújabb fejlesztésre - amely szintén a DeVille családot támogatja -, a co-axialis gátszerkezetre, amely a feltaláló, George Daniels szerint a jövőbe vezeti a mechanikus órákat.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló  gyönyörű  Omega óra  porcelán számlappal jelzett zsanéros porvédős ezüst tokkal  1914-ből hozzá való bőr szíjjal.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Mérete : 36 mm korona nélkül.
Szép  porcelán számlap szép mutatókkal. Szép jelzett fix füles zsanéros porvédős ezüst tok. Hozzá szép bőr szíj. Szerkezete teszi dolgát működik . Karc mentes plexi. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon ritka Omega óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 36 mm korona nélkől.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 800 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 66 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 22:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts