2020. július 27., hétfő

Soundking AK20-RA gitárcombo hangfal + erősítő, 60W, új !!! - Jelenlegi ára: 29 900 Ft


  Soundking AK20-RA gitárcombo hangfal + erősítő, 60W-os, új !!!  
A Soundking combó erősítő/hangfal leginkább szóló vagy ritmus gitárokhoz való, 60 W zenei teljesítménnyel, 20 cm-es hangszóróval,    szép kivitel, műbőr borítással, sarokvédőkkel, dobozában, prospektussal, teljesen új állapotban eladó !
Beépített digitális effektusokkal !   És ezen az áron !   Ezen árkategória többi erősítője általában csak egy analóg reverb tekerccsel rendelkezik !
A Soundking AK20-as eszközzel ideális gitár kombóval rendelkezik a hatékony fellépéshez otthon vagy a színfalak mögött a következő koncert előtt .   Természetesen az AK20 praktikus és rugalmas másodlagos erősítő is a próbahelyiséghez .   A kis fellépések és a próbák során az AK20 egyáltalán nem jelent problémát, mivel egy 20 wattos kombó számára valószínűtlenül magas hangszintet produkál, és nagyon magabiztos hangot ad.
A széles, de intuitív beállítások garantálják a maximális rugalmasságot és a maximális szórakozást !   Két különálló csatorna (tiszta és torzított) olyan hangokat ad, amelyek valóban szuper egy ilyen méretű erősítő számára.
A tiszta csatorna gazdag és tiszta gitár hangot produkál, amelyet ideálisan adaptálhat hangstílusához a jól működő 4 sávos hangszínszabályozó segítségével.
A overdrive csatorna (torzítás) mindent megtesz, amire szüksége van : külön hangerőszabályzóval (master) és mélységszabályzóval (erősítéssel) rendelkezik, amelyekkel meghatározhatja a torzítás mértékét.  A négy hangszínszabályzó itt is elérhető.
Az AK20-RA legfontosabb eleme a beépített digitális reverb / késleltetés, amely térhatást és visszhangot teremt az ön kérésére .  Csak egyetlen gombbal gyorsan és egyszerűen létrehozhat térbeli és hatékony hangot, és fokozatosan beleolvadhat az eredeti hangba .
Egy másik bónusz a SoundKing Combo integrált effektus-hurja.  Ez lehetővé teszi az effektusok zökkenőmentes kombinálását az AK20 Combo-val.  Értékes tulajdonság, amely ebben az árkategóriában rendkívül ritka.
A rugalmasság itt nagyon fontos!  Az AK 20 ideális mindenhol, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.  Még a legkisebb lakásba is elfér, és diszkréten tárolható kis sarkokban, szekrények mögött vagy az ágy alatt, ha nem használja.  Így tárolható helymegtakarítás céljából, de készen áll a felhasználásra a lehető leghamarabb!
A fejhallgató csatlakoztatásának lehetőségével zavartalan, csendes és koncentrált esti órákban gyakorolhatja.  A szomszédokkal szembeni stressz elkerülésére is kiválóan alkalmas.  És a csatlakozás kényelmesen elöl helyezkedik el.
A SoundKing AK20 RA tehát ideális választás kezdőknek, de haladó gitárhősöknek is, sokoldalú alkalmazásokat kínál.
Műszaki adatai :
60 watt-os csúcsteljesítményű beépített erősítő
8 "-os ( 20 cm-es ) beépített szélessávú hangszóró
2 csatorna (tiszta és torzítós)
4 sávos EQ : magas, közép, basszus és jelenlét
Beépített digitális reverb ( víszhangosító )
Fő és mélység vezérlés a torzítónál (Overdrive)
Efekt pedál csatlakozás (ki és bemenet)
Fejhallgató-kimenet (aljzat)
Robusztus ház védő sarkokkal
Méretek (szélesség x magasság x mélység) : 34 x 34 x 20 cm
Súly : 7, 2 kg
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 04:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts