2020. augusztus 26., szerda

Szabadság szerelem - ! 2DVD ! Bontatlan , magyar film, Fenyő Iván , Dobó Kata - Jelenlegi ára: 890 Ft

Eredeti dupla DVD,  bontatlanul, fóliában. Magyar film(2006).  5. 1Dts magyar hanggal, és felirattal.  Játékidő:  2 óra 35 perc. Kép: 16/9.  További info a képeken.
Szereplők:
Szabó Karcsi
Fenyő Iván
Falk Viki
Dobó Kata
Vámos Tibi
Csányi Sándor
Telki
Gesztesi Károly
Karcsi anyja
Bánsági Ildikó
Karcsi nagyapja
Jordán Tamás
Hanák Eszter
Szávai Viktória
Jancsi
Huszár Zsolt
Imi
Keresztes Tamás
Feri bácsi
Haumann Péter
Ismertető:
1956. Magyarország csupán egy kis csatlósállam a szovjet blokkban, de nagyhatalom is: vízilabda-válogatottja verhetetlen. A pólós srácok a vasfüggöny mögött is az élet császárainak érzik magukat; élvezik a sikert és a lányok rajongását, magabiztosak és összetartók. Eddig egyetlen egyszer veszítettek: 1955-ben, amikor egy moszkvai mérkőzésen a bíró nem engedte őket győzni. Mindannyian a visszavágásra, a melbourne-i olimpiára készülnek. Ám a történelem alaposan összekavarja a terveiket. Budapesten kitör a forradalom. A csapat fiatal sztárja, Karcsi és barátja, Tibi belekeveredik az utcai eseményekbe. Eleinte csak a kalandot keresik. Karcsinak megakad a szeme Vikin, a harcias műegyetemista lányon és a nyomában járva eljut a forradalom legfontosabb színhelyeire: ott van a Kossuth téren, majd a Rádió ostrománál is.
Idestova egy évtizede foglalkoztatta a gondolat Hollywoodban befutott hazánkfiát, hogy filmet forgasson 1956-ról, így tisztelegve a magyar forradalom emléke előtt. Sokáig nem talált olyan történetet, amely igazán megragadta volna, és izgalmas, átélhető formában mutatná be az akkori eseményeket. "Véletlen egybeesés, hogy pont 1956. december 6-án indultam el Magyarországról, azon a napon, amelyiken a magyar vízilabda-válogatott véres elődöntőt vívott a szovjet csapattal Melbourne-ben - mondja a világhírű producer. " Végül ez adta az ötletet a filmhez: a két párhuzamos történelmi esemény, ugyanakkor zajlott az olimpia, mint amikor itthon kitört, majd elbukott a forradalom.  

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 17:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts