2020. október 29., csütörtök

Családi szabályok tábla táblá falikép fali kép faműves handmade dekor dekoráció KIÁRUSÍTÁS - 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1


CSALÁDI SZABÁLYOK - KÉZZEL KÉSZÍTETT - FA FALI TÁBLÁK
Minden családban megvannak az alapszabályok és nem árt ha néha emlékeztetjük rá magunkat és családtagjainkat. Ebben segít ez az extra nagy méretben, festett, fa alapanyagból kézzel készített fali dekoráció, mely otthonunk központi dísze lehet.
A sima fali képektől eltérően ez 12 db különböző fa táblácskából készült, melyek szélessége 30 cm, a teljes fali dekoráció hossza pedig kb 103-105 cm.
Elején "koptatott" hatású fehér festékkel van fedve. Hátulján az eredeti szín található, ide akár más feliratok is készülhetnek, akár pirogravírozással, akár festéssel is.
Új termék - most eredeti ára alatt, akár egy forintért!
KIVÁLÓ AJÁNDÉKÖTLET! NÉZZ SZÉT AZ AUKCIÓM KÖZÖTT, VÁSÁROLJ BE MOST FILLÉREKÉRT KARÁCSONYRA ÉS KERÜLD EL A TÖMEGET!
több hasonló terméket találsz most egy forintért az aukcióim között, KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
FIGYELEM! A ZÁRÁS ELŐRE HOZHATÓ – AMENNYIBEN KÜLD ÜZENETBEN EGY AJÁNLATOT – EZ ESETBEN 24 ÓRA ALATT LEZÁRUL AZ AUKCIÓ! ÉRDEMES MEGFIGYELŐBE TENNI AZ AUKCIÓT, HOGY NE MARADJ LE RÓLA ZÁRÁS ESETÉN!
Lásd képeken - több hasonló terméket találsz most egy forintért az aukcióim között, KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
Az aukció egy forintról indul, minimálár nélkül, a legmagasabb licit viszi! Sok sikert!
Érdemes aukciófigyelőbe tenni a terméket (MEGFIGYELEM gomb, jobb felül), mert több érdeklődő esetén az aukciót megfigyelőknek, időnként egyedi, a fix ártól még kedvezőbb ajánlatot is küldök! Ha a zárást szeretne (24 óra múlva lejár), küldje meg üzenetben ajánlatát – így más termékekkel kombinálhatja a szállítási költséget!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Debrecenben, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap vagy akár hétvégén is egyeztetést követően). Fizetés készpénzben átvételkor vagy banki előre utalással is lehetséges érintésmentesen.
- Amennyiben nem személyesen veszed át, az ország bármely pontjára futárral tudom küldeni a terméket. Ez esetben a vételár(ak) + szállítási költséget banki utalással tudod kiegyenlíteni. Ennek a díját a szállítási fülön megtalálod. Szállítás kizárólag háznál történő feladással lehetséges a vevő címére, postapontra vagy ha a méret engedi csomagautomatába (a háznál történő felvétel drágább, de sajnos nincs lehetőségem elvinni a terméket, így vagy a Vevő jön érte, vagy futár). Azonban ez több termék vásárlása esetén is egyszeri díj!
- Azaz természetesen az aukciókat lehet kombinálni, tehát több termék vásárlása esetén egy csomagban tudom küldeni a termékeket, így érdemes szétnézni és több aukciómban is licitálni. (maximum 7 napig várhatóak össze az aukciók), de van lehetőség előre hozni a zárást - ha ír egy ajánlatot az adott termékre, így 24 óra múlva lejár!
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem (emailben) vegye fel velem a kapcsolatot, 3 napon belül. Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért (azaz addig sem fizeti ki és szállítja el), az aukciót újraindítom, a jövőben pedig nem fogadok licitet a felhasználótól.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető (személyes átvétel estén, szállítás esetén a szállítási költséget a vevő állja).
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Debrecenben) veszi át a terméket - díjmentesen, vagy
futárszolgálattal házhoz szállítást kér (háztól-házig futárral tudjuk küldeni a terméket), így kényelmesen, otthonában vagy a kért címen átveheti a megrendelését!
Házhozszállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet!
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 17:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts