2020. december 30., szerda

Falra szerelhető UV-C fogkefe sterilizáló - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


Szánkban több száz mikroorganizmus található nap, mint nap. Minden fogmosás során a fogainkról baktériumokat távolítunk el, amelyek ezáltal a fogkefére kerülnek.
A szervezet természetes védekező rendszere, általában képes megvédeni bennünket ezeknek a baktériumoknak a káros hatásaitól, de ha Ön is szeretne biztosra mennyi, legújabb termékünkkel ezt megteheti.
Ha Ön is a mosdókagyló mellett tartja fogkeféjét, többé ne tegye! A szánk mellett a fürdőszobában is rengeteg baktérium található, 700-szor több, mint egy átlagos WC kagylón.
Hiába tisztítja meg fogkeféjét minden fogmosás után, a párás környezetnek, a nem megfelelő tárolásnak köszönhetően az akkor is tele lesz porral, élősködőkkel, parazitákkal.
Ennek megakadályozásában segíthet az UVC fény, mely kitűnően sterilizál és megöli a baktériumok akár 99, 9%-át.
A napelemmel működő (USB-kábellel is tölthető) UV-C fényt kibocsájtó fogkefe sterilizátor, amely fogkrém adagolóval is rendelkezik, rendkívül hasznos mindennapi használatra.
A beépített szolár panelnek köszönhetően, a készülék akár környezettudatosan, újrahasznosított energiát használva is tud hosszú időtartammal üzemelni.
A beépített szenzor érzékeli, amikor Ön a készülék felé közeledik és azonnal lekapcsol.
A készülékbe helyezhető manuális és elektromos fogkefe egyaránt. A fogkrém adagoló akár egy kézzel is tökéletesen használható.
Specifikáció:
Méret: 190 mm x 47 mm x 125 mm
Súly: 450 g
4 db fogkefe helyezhető a készülékbe (elektromos is)


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 14:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts