2021. január 28., csütörtök

Szerencsebambusz /10mag/.............NÖV.-323 - Jelenlegi ára: 280 Ft


 
 
   " Lucky bamboo"
Termesztése:
Dísznövényként Európában is sok lakásban nevelik, méghozzá nem földbe ültetve, hanem vízkultúrában – vázában, illetve akváriumban, gyakran díszhalakkal (például sziámi harcoshallal) együtt. Tartása egyszerű, csak a vizet kell alatta rendszeresen cserélni. Az elpárolgott vízmennyiséget elég hetente, állott vízzel pótolni, teljes vízcsere csak 3– 4 hetenként kell. Az önállóan (halak nélkül) nevelt szerencsebambusz vizéhez célszerű tápoldatot is adagolni (a cserepes növények öntözéséhez javasolt mennyiség negyedét). A víz minőségére igen érzékeny: a klóros csapvíztől levelei hamar megsárgulnak, majd lehullanak.
Átlagos meleget, jó megvilágítást, rendszeres öntözést és vízpermetet igényel. A tűző napot rosszul viseli, de a hőmérsékletet télen se engedjük 17 ° C alá süllyedni, mert a hűvösben elpusztulhat.
Földbe ültetve elveszti a bambuszhoz hasonló kinézetét, és a többi sárkányfához hasonló, tömött levélrozettás alakot ölt. Amint erre hivatalos fajneve is utal, az ilyen növény leveleinek szélén fehér sáv fut végig.
EGY KIS SEGÍTSÉG BEMUTATÓVAL:  
 
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
    
 
    
1 ADAG 10 MAGOT TARTALMAZ!
 
 
 
 
                                                                             


Jelenlegi ára: 280 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 02:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts