2021. január 30., szombat

Ultrahangos kutya macska riasztó elemmel működik kültéri beltéri (új) Németországból - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Ezzel a készülékkel kiküszöbölhetők a bosszantó kis "ajándékok" a kutyáktól, macskáktól.
A készülék 25 másodpercenként ultrahangot bocsájt ki, mely az állatok számára roppant kellemetlen.
Az időjárásálló ABS háznak és az elemes működésnek köszönhetően a készülék bárhol használható.
Főbb jellemzők: Ki-be kapcsoló gomb mozgásérzékelő Időjárásálló ABS ház
Elemes működés Megjegyzések: 6 db AA ceruzaelem szükséges a beinditáshoz (nem szállítjuk vele)
Neten írják: A macskák elűzése, ill. a szomszéd kutyák távoltartása nem mindig egyszerű feladat. Kutyapiszkot talált a kerítés előtt vagy macskaürüléket a kertben? A kutyák és a macskák a legkedveltebb háziállatok, és szívesen látjuk őket a kertben és lakótérben. Vannak azonban olyan helyek, ahol szükség van a macska- vagy kutyariasztó alkalmazására, kiváltképpen, ha idegen állatokról van szó. A termékünkkel a macskák kutyák távoltartása környezetbarát ultrahang-technológia alkalmazásával történik. Az állatok a termék üzembe helyezése után rövid időn belül észreveszik a kutya macska riasztót. Ennek következtében kerülni fogják az ultrahanggal védett területeket, mivel az állatok a magas frekvenciákat huzamosabb időn keresztül zavarónak érzik, és visszavonulnak. A kibocsátott hang emberre és állatra egyaránt veszélytelen, és ezzel ideális riasztó a kertben, és kiváló kutyariasztó a háztartásban. A terméket boka és térdmagasság között célszerű elhelyezni, az állatok útvonalán. Mérete: 140x80x55 mm. Színe zöld. Súlya 160g. Hatósugara 7 méter.
Némerországból rendeltük, eddig nem került beüzemelésre.                                                               Vadonat új. (Doboza esztétikailag sérült a postázás közben)
OTP számom van, gyorsan postázom. Kérlek, csak akkor vásárolj, ha 5 napon belül kifizeted. Köszönöm szépen. Ha mást is választasz, egy csomagban küldöm, spórolj a postadíjon.

Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2021-01-30 12:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts