2021. április 28., szerda

BIELENDA SLIMCELLU CORRECTOR - intenzív feszesítő, anti-cellulit hatású szérum cayenne borssal - Jelenlegi ára: 2 280 Ft

BIELENDA SLIMCELLU CORRECTOR - intenzív feszesítő, anti-cellulit hatású szérum cayenne borssal 250 ml
csökkenti a cellulitiszt 90%*
feszesíti a testet 100%*
kismítja a bõ rt 97%*
*4 hetes, 25 fős, dermatológusok felügyelete mellett végzett in vivo teszt eredménye.
Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is.
Csökkenti a cellulit jeleit és megelőzi annak jövőbeli kialakulását, valamint feszessé, simává és rugalmasabbá teszi a bőrt.
Fő hatóanyagok:
CAYENNE BORS - kapszaicint tartalmaz, amely felgyorsítja a mikrokeringést és az anyagcserét, ennek köszönhetően csökkenti a testzsírt és a cellulitot. A kapszaicin ugyancsak növeli a szubkután zsírból származó energiát, megakadályozza annak újbóli lerakódását, és növeli az aktív összetevők behatolását a bőrbe.
AKTÍV SZÉN – intenzív méregtelenítő hatású összetevő. Mint egy mágnes, magába zárja a szennyeződéseket és méreganyagokat. Hidratáló hatású.
KOFFEIN – stimulálja az anyagcserét, csökkenti a cellulitot és a testzsírt, gyorsítja a zsírégetést, megakadályozza a zsírsejtek újra felhalmozódását a bőrben. Javítja a feszességet és rugalmasságot.
KIGELIA AFRICANA (kolbászfa) KIVONAT – erősíti a bőrt
Használati javaslat: Körkörös mozdulatokkal masszírozza be naponta 1-2 alkalommal a problémás területeken, majd hagyja felszívódni. Használat után alaposan mosson kezet.
Márka: Bielenda
Korosztály: Minden korosztály
Bőrtípus: Minden bőrtípus
Fő hatás: Alakformáló, anti-cellulit
Kiszerelés: 250 ml


Jelenlegi ára: 2 280 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 00:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts