2021. szeptember 24., péntek

fodrozott INTIMATES padlizsán színű, alvós felső vagy elegáns top, ÚJSZERŰ állapotú 10-12 - Jelenlegi ára: 499 Ft


Eladó Intimates márkájú  (tudomásom szerint eredeti, a márkajelzést mutató címkéről fényképet is mellékeltem-lásd a harmadik fotót) divatos színű (padlizsánra hasonlító) női (lányka) elegánsabb, alkalmi top, vagy alvós (hálós) felső. Spagettipántos. A ruháról három képet mellékeltem a vatera terméklapján. Mellrészen díszesen fodrozott anyagú. A pántja állítható.
Pontos méretét a háton bevarrt címke mutatja: "10-12", de nem tudom megmondani, hogy pontosan melyik női méretnek feleltethető meg.
Anyaga műszálas, pontos anyagösszetétele 100% poliészter. A ruhának az anyaga semennyit nem enged, vékonyabb viselet, de bármikor hordható. (Fehérneműként-alvós topként van feltűntetve, de természetesen például bálban is hordható)
Hibátlan, tökéletes, újszerű állapotú (nem fakó, nem foltos, nem kinyúlt, nem bolyhos, nincs szálkihúzódás, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól a ruha aljáig mérve: körülbelül 51 cm (némiképp ez pánttal állítható).
Alul bősége: 2x46 cm.
Derékbőség: 2x33 cm.
Mellbőség: 2x41 cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2021-09-25 10:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts