2022. január 13., csütörtök

Arkopharma Forcapil Hair Activ Tabletta 30db - Jelenlegi ára: 5 790 Ft


Márka:
Arkopharma
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
Wsfind Kategória:
3075
30 darabos Forcapil HAIR ACTIV Hajhullás Ellen tabletta aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó hajregeneráló készítmény.
A Laboratories Arkopharma sok éves tapasztalattal a háta mögött a fitoterápia és az étrendkiegészítők terén kifejlesztette az innovatív FORCAPIL HAIR ACTIV formulát aminosavakkal. A FORCAPIL HAIR ACTIV összetételében megtalálható a mezei zsurló, amely hozzájárul a haj növekedéséhez, valamint az árvalányhaj, amely segít megelőzni a hajhullást.
A B6 vitamin segíti a hormonháztartás szabályozását, a Biotin és a Cink hozzájárul a haj egészségének fenntartásához.
Arkopharma Forcapil Hair Activ Tabletta 30db
A doboz 30 db tablettát tartalmaz amely 1 hónapra elegendő.
Naponta, reggeli közben vegyen be 1 tablettát egy nagy pohár vízzel. Legalább 3 hónapig javasolt szedni. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Terhes és szoptatós anyukák ne használják. Amennyiben Ön cukorbeteg, konzultáljon a készítményről a kezelőorvosával. Gyermekektől elzárva tartandó.
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 5 790 Ft
Az aukció vége: 2022-01-14 09:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts