2022. február 16., szerda

Diópác-szín valódi marhabőr, sportos táska - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Diópác-szín valódi marhabőr, sportos táska
A Táska...!
Prémium minőségű messenger oldaltáska. Egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző, vintage-stílusú darab. Gyönyörűen kidolgozott erős, vastag, valódi marhabőrből készült, melynek az anyag textúrája adja eredeti, természetes szépségét. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor... minél idősebb, annál zamatosabb. Ez a táska ilyen...! Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen, örök. Sportos, fiatalos táska, melyet különleges anyagán túl a finom, antikréz-szín fémkiegészítők, s a letisztult, egyszerű fazon harmóniája tesz tökéletessé. Dióbarna... meleg mélybarna... feketekávé-barna... étcsokoládé-barna... kávé étcsokoládéval... wenge. Klasszikus, időtálló, "örökdivat". Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! " Azoknak ajánlom, akik szeretik a fiatalos, sportos, "mindent kibír" táskákat.
Használt, de még mindig feltűnően szép darab. Nincs látványos hibája, csupán az általános használatból eredő apró "nyomok": leginkább csak annyi látszik, hogy nem új, használták már.
Jól pakolható, tágas natúr belső tere sok mindent elnyel, amire a napi rutinhoz szükség van. Kívül, a táska hátoldalán egy nagyobb cipzáros rekesz kapott helyet. A táska messenger típusú, tehát egy hosszú, szabályozható vállpánttal látták el, melynek segítségével nem csak vállon, hanem keresztben átvetve, testtáskaként is hordhatjuk.
A táskatest eredetileg cipzárral, a táskafedél pedig egy rendkívül dekoratív forgózárral záródik. Sajnos a cipzár nem funkcionál (a vételár kialakításánál természetesen ezt figyelembe vettem), viszont a táska zárása így is teljesen biztonságos.
Szélessége:        18 cm.
Magassága:        18 cm.
Mélysége:            6 cm.
Fülhossza:        145 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 6 200 Ft
Az aukció vége: 2022-02-17 01:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts