2022. február 10., csütörtök

RADLEY nyersfehér vászon sportos táska, fahéjszín valódi bőrrel kombinálva - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

RADLEY nyersfehér vászon sportos táska, fahéjszín valódi bőrrel kombinálva
A márkanév a minőség garanciája!
Fiatalos, bohókás táska, melynek szépségét a kellemes nyers-fahéj színkombó, a kétféle struktúrájú anyag (vászon-valódi bőr), s a különleges vállpánt-megoldás tökéletes harmóniája adják. Nyersfehér... vászonfehér... törtfehér... Fahéjszín... mogyoróbarna... meleg középbarna... hazelnut brown. Különleges darab, a márkától megszokott apró, igényes részletekkel, a márka védjegyéül szolgáló kutyusos-táskadísszel, valódi bőr "szalagokkal", s hatalmas fagolyókkal. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a fiatalos, bohókás dolgokat, a megszokottól eltérő, kissé feltűnő dolgokat, akik szeretik a legapróbb részletekig kidolgozott tökéletességet, az egyedi megoldásokat... tehár szeretik a RADLEYT.
Használt, de feltűnően szép, nagyon jó állapotú darab. Nincs rajta semmilyen sérülés, csupán csak az általános használatból eredő apró "nyomok" látszanak: leginkább csak annyi, hogy a jobban igénybevett részek picit szennyezettek, hiszen használták már, de vigyáztak rá, mert nagyon szerették.
Kicsit használt, kicsit szennyezett... de Radley... : )
Nagy méretű öblös, egyterű belsejében két nagyobb cipzáros, s két, valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb is helyet kapott. Kívül, a táska két oldalán egy-egy nagyobb méretű nyitott zseb, hátoldalán egy hasonló nagyságú szintén nyitott rekesz került kialakításra.
A bélése gyolcsfehér - vanilia finom tapintású, erős, vászonszerű textil (szennyezett, de mosható; az egyik sarkában egy száraz "filctoll-folt" látható). A táska cipzárral záródik.
Szélessége:    35 cm.
Magassága:    24 cm (középen), 30 cm (kétoldalt).
Mélysége:      10 cm.
Fülhossza:      48 cm (vállon is kényelmesen hordható).


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2022-02-11 03:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts