2022. augusztus 15., hétfő

Bársonyfekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Bársonyfekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska
Finom, puha tapintású valódi bőrből készült (megítélésem szerint a vállpántja műbőr), egyszerű, letisztult fazonú táska. Időtálló, amolyan "mindig mindenhez jó", klasszikus fazon, melynek szépségét a mélyfekete szín, a "sugárszerű" szabás, a bőrdarabok szimmetrikus elrendezése adja. Bársonyfekete... éjfekete... mélyfekete.
Jó állapotú, semmilyen sérülés sem látszik rajta.
Nem kicsi és nem nagy, épp az a leginkább szerethető középméret, amely a legjobb választás egy-egy átlagos hétköznaphoz. Jól bővülő, három részből álló belsejének az egyik részében egy cipzáros, a másikban pedig egy kisebb nyitott zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején (a fedél alatt) és hátoldalán egy-egy nagy méretű cipzáros rekesz található (sajnos a táska hátoldalán levő zseb cipzárja elromlott).
Vállpántjának hossza miatt keresztben átvetv is hordható. A bélése kristályfekete selyemfényű textil. A táska három része külön cipzárral záródna, de csak a középső rekeszé működik, ami azért nem okoz különösebben nagy problémát, mert a táska három részén áthajlik a táskefedél, ami mágnespatenttal záródik.
A táska árának a kialakításakor a cipzárok hibáját erősen figyelembe vettem, az ára ezért ennyi.
Szélessége:           27 cm.
Magassága:           20 cm.
Mélysége:             10 cm.
Fülhosszúság:     145 cm (ez szabályozható).


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2022-08-16 03:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts